Livrare şi Montare

Montarea (setul de acţiuni care urmează să fie efectuate în această etapă) este un pas important în procesul de creare a construcţiei frigorifice, fiindcă în mare măsură de calitatea montării depinde siguranţa şi eficiența funcţionării echipamentului frigorific. Calitatea lucrărilor este asigurată de respectarea cerinţelor standardelor, caietului de sarcini şi reglementărilor tehnice, iar reducerea costurilor – prin îmbunătățirea practicilor de operare și utilizare a echipamentelor ambalate, cu un nivel ridicat de prefabricare.

Asamblarea sistemului de refrigerare într-o singură unitate este o condiţie importanta pentru industria modernă, deoarece aceasta reduce volumul de muncă efectuată pe un șantier de construcții, precum și costurile datorită producerii continue, neîntrerupte.

Modalităţile de operare cu lucrările de montare şi construcţie sunt diferite. De exemplu, echipamentul și conductele pot fi instalate după finalizarea tuturor lucrărilor de construcție sau simultan cu lucrările de construcție planificate. Prima metodă este mai uşoara, însă a doua permite reducerea timpului de instalare a echipamentului.

Lucrările necesare pentru obţinerea unui echipament frigorific funcţional:

  • Pregătirea lucrărilor de montare, organizaţionale, construcţie şi tehnice.
  • Realizare lucrărilor de montare cu petrecerea testării echipamentului frigorific.
  • Testarea completă a echipamentului frigorific şi darea acestuia în exploatare.

Despre Noi

Autehton Grup - soluții eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrărilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilării si climatizării.

Cum ne găsiți

str. Doina, 191/1
Chişinău, MD 2004
+373 60 511811
+373 60 511811
office@autehton.md