Modernizare

Astăzi activitatea de investiţie a multor companii este direcţionată spre sporirea productivităţii şi eficienţei echipamentului de producere existent. Noi oferim posibilitatea de realizarea acelor proiecte, care au scop de reducere a costurilor şi sporirea productivităţii prin asigurarea calităţii înalte a produselor oferite.

Pentru producătorii de uzine şi fabrici prelucrătoare, ce au volum mare de echipament tehnologic într-o stare aproape avariată, compania noastră oferă serviciul de modernizare a echipamentului. În unele cazuri modernizare este o alternativă mai convenabila decît înlocuirea echipamentului frigorific cu unul nou.

În cadrul proiectului de modernizare, specialiştii Autehton Grup, efectuează analiza tehnică a componentelor echipamentului frigorific şi determină oportunitatea modernizării acestora, elaborează lista de recomandări şi calculul costurilor lucrărilor.

Despre Noi

Autehton Grup - soluții eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrărilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilării si climatizării.

Cum ne găsiți

str. Doina, 191/1
Chişinău, MD 2004
+373 60 511811
+373 60 511811
office@autehton.md