Vizita de studiu ("Wiejak", "BALEXMETAL", "VBW Engineering")

Zilele trecute am mers in vizită de studiu la mai multe companii din Polonia. Scopul vizitei fiind identificarea şi studiul noilor parteneri de afaceri. Studiul partenerilor a presupus, familiarizarea cu procesul tehnologic şi materialele utilizate. In continuare o mică descriere a companiilor vizitate.

"Wiejak" una din liderii pe piaţa Poloniei în producerea uşilor şi utilajului tehnologic pentru industria alimentară. In procesul de producere o atenţie deosebită atrag la aspectul şi calitatea atît materialelor folosite, cît şi accesoriilor, ultimele sunt produse de către ei, exclusiv pentru nevoile proprii.

"BALEXMETAL" una dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii (panouri sandwich), tablă profilată şi accesorii. Compania oferă soluţii complexe, acoperişuri din oţel şi sisteme de faţade de clădiri rezidenţiale şi agricole, de depozitare, hale industriale și pavilioane. Compania are o abordare sistemică pentru soluţiile de proiectare. Segmentul de bază este producerea panourilor sandwich, cu o gamă diversă de produse.

"VBW Engineering" – una dintre cele mai importante companii din Polonia, pentru producerea si instalarea de echipamente HVAC, producători de echipament din domeniul ventilare şi condiţionare a aerului. Am avut ocazia să vizităm unul dintre cele mai mari obiecte realizate de partenerul nostru, complexul sportiv ERGO ARENA, (Gdansk). Unde s-au purtat discuţii cu echipa de ingineri proiectanţi şi serviciul de exploatare în privinţă la alegerea modelelor echipamentului şi montarea acestuia. Am rămas plăcut impresionaţi de abordarea procesului de producere şi de relaţiile de parteneriat. Avem ce învăța de la colegii noștri din străinătate, însă multe lucruri deja le facem si noi bine

  • Vizita de studiu (
  • Vizita de studiu (
  • Vizita de studiu (
  • Vizita de studiu (

Despre Noi

Autehton Grup - soluții eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrărilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilării si climatizării.

Cum ne găsiți

str. Doina, 191/1
Chişinău, MD 2004
+373 60 511811
+373 60 511811
office@autehton.md