Ediţia a XXV a expoziţiei „Moldagroteh”

“Autehton Grup” SRL, a participat la expoziția Internaţionala Specializata de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, “MOLDAGROTECH”, care sa desfăşurat in perioada 23.10-26.10.2013 pe teritoriul Centrului International de Expoziții “MOLDEXPO”.

La expoziţie au participat peste 100 de funcţionari din sectorul agro-industrial. Rezultatele din anul curent, si cei precedenţi, cîte puţin ne demonstrează că reformele fundamentale produse în agrobusiness-ul Republicii Moldova au creat unele condiţii de bază pentru funcţionarea sectorului agroalimentar in cadrul economiei de piaţă.

Totuşi, întregul potenţial al agriculturii moldoveneşti este departe de a fi valorificat şi mai sînt multe de făcut pentru dezvoltarea unui sector agroalimentar modern şi competitiv, capabil să impulsioneze economia, să îmbunătăţească standardele rurale de trai şi să asigure Moldovei un loc pe piaţa globală.

  • Ediţia a XXV a expoziţiei „Moldagroteh”
  • Ediţia a XXV a expoziţiei „Moldagroteh”
  • Ediţia a XXV a expoziţiei „Moldagroteh”

Despre Noi

Autehton Grup - soluții eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrărilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilării si climatizării.

Cum ne găsiți

str. Doina, 191/1
Chişinău, MD 2004
+373 60 511811
+373 60 511811
office@autehton.md