FRUIT LOGISTICA 2014, Berlin, Germania

Anul 2014 abia e la început, dar deja dă dovadă de a fi un an productiv şi bogat. Compania noastră avînd o strategie de dezvoltare si performanţă, pentru a fi în pas cu ultimele tendinţe şi tehnologii, urmăreşte un obiectiv – dezvoltarea continuă domeniului specific de activitate. Acest fapt ne motivează să vizităm cele mai importante şi mai mari expoziţii cu tematica echipament frigorific, ventilare şi aer condiționat, şi alt echipament din domeniul tehnologiilor post-recoltare. Anul acesta am început cu vizita expoziţiei Fruit Logistic, ce a avut loc la Berlin.

A fost o expoziţie grandioasă, concentrată pe un public țintă specific – producători de fructe și legume, cu ridicata și cu amănuntul, importatori și exportatori, producători de echipament recoltare, post recoltare şi păstrare, companii de ambalare și logistica. Expoziția a acoperit toate etapele sectorului agricol – începînd cu cultivarea fructelor și legumelor şi terminînd cu livrare consumatorului final. O proporție semnificativă a expoziției a fost dedicată domeniului know-how și tehnicilor abilitate de logistică și de reciclare eficientă. Am văzut tot felul de fructe și legume, fructe uscate, nuci, condimente, flori și plante, echipamente de ambalare, recoltare, post-recoltare, depozitare, soluții computerizate pentru logistica, companii de logistică.

  • FRUIT LOGISTICA 2014, Berlin, Germania
  • FRUIT LOGISTICA 2014, Berlin, Germania
  • FRUIT LOGISTICA 2014, Berlin, Germania

Despre Noi

Autehton Grup - soluții eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrărilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilării si climatizării.

Cum ne găsiți

str. Doina, 191/1
Chişinău, MD 2004
+373 60 511811
+373 60 511811
office@autehton.md